Klanten aan het woord

Wilbert van Gerwen, partner, Rembrandt Fusies & Overnames:

“Gemma ken ik al 15 jaar, in verschillende rollen en omstandigheden. Eerst als coach van mijzelf en later van ons directieteam, daarnaast is ze mijn vraagbaak voor gesprekken waarbij ik zelf coach. Ze kent mij en onze organisatie zó goed; ze komt altijd weer met een nieuw inzicht of een andere aanvliegroute. Het brengt me altijd verder en leert me om zaken breder en vanuit een ander perspectief te bekijken en te beleven. Door Gemma leer ik mezelf beter kennen.”

Marij Urlings, directeur Creative Business, INHOLLAND:

“Gemma kan in snel tempo een analyse maken van de context van de opdracht. Ze kiest voor de mens of het team als motor van die opdracht. Ze laat pas los als de drive uit de mensen of teams zelf komt en de verbinding met het resultaat is gemaakt.”

Pleuntje van Meer, Synnova:

”De reden om Gemma te bellen is dat zij authentiek, met compassie en stevig haar licht laat schijnen op een ontstane vraag. Gemma´s bijdrage in de negen jaar dat we samenwerken is steeds weer bijzonder eerlijk, zowel inlevend als confronterend, nooit overdadig en altijd verrassend raak.”

Bas van Eindhoven, partner 4Building:

“Ik benoemde Gemma laatst als ‘de beste vriendin’ van 4Building. Iemand waarmee we als organisatie de afgelopen tien jaar een band van vertrouwen en betrokkenheid hebben opgebouwd. Zij ondersteunt periodiek ons Directie- en Managementteam in gespreks- en reflectiesessies. dat kan gaan over concrete thema’s, over samenwerking of communicatie. Ook is Gemma soms coach voor individuele medewerkers. Voor een aantal junioren heeft ze in groepsverband een maatwerk ontwikkelingstraject begeleid. Gemma weet met haar tools en methodieken op een mooie en warme manier verbindingen te leggen tussen mensen, hun ambities en gedrag. Zonder Gemma kom je daar soms lastig verder en met Gemma kijkt het zo simpel. Wat een waardevolle verrijking voor onze organisatie!”

Marianne Stok:

“Ik voelde me vaak eenzaam en dat gevoel had ik al heel lang, ook tijdens mijn relaties. 

De kennismaking voelde meteen veilig, vertrouwd, en ook professioneel.

Met de juiste vragen wist Gemma al snel de essentie van het daadwerkelijke probleem aan de oppervlakte te krijgen. Elke sessie bracht me meer bij mijn eigen ik, die ik door allerlei redenen en met behulp van de ratio had weggestopt. Vier Maanden later is mijn buiten- en binnenkant in balans. Bij diverse onderwerpen raakte Gemma steeds de juiste snaar en met zachte, leidende hand bracht ze me waar ik moest en wilde zijn.”

Marion van Weeren Braaksma, Wording Journalistiek en redactie

“Na een intensief medisch behandeltraject wilde ik mijn activiteiten herijken. Ik wilde zeker niet terug naar mijn ‘oude’ manier van leven. Maar wat dan wel?  Hoe mijn ervaringen – positief, negatief, ouder en recenter – me de weg te laten wijzen naar mijn kern? Want van daaruit wilde ik mijn toekomst vormgeven. Ik wilde uitgedaagd worden in een veilige context. Gemma spiegelde, verenigde zachtheid en helderheid, boorde mijn creativiteit aan en hield mijn proces in de gaten. Het resultaat was dat ik me kon overgeven aan de zoektocht naar mijn nieuwe zelf. Of eigenlijk: naar de zelf die er altijd al was en die nu, mede dankzij Gemma, de weg naar buiten heeft gevonden.”

Daarnaast heb ik onder andere gewerkt voor: FloraHolland, 4 Building, TIAS, Betabit, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Kwadraad, ING, Philips, Belastingdienst, Mat-Tech, Brouwer Technology, Locatus,  Fluenta, de Woonmensen, Qoets, PAO-TM.